bannerADN.gif

ALGO DE LUZ

La Generalitat de Cataluña ayer dia 17 de Marzo del 2020
ha sacado una nota de prensa "El Govern aprova un segon decret de mesures urgents per mitigar els efectes de la pandèmia del coronavirus sobre l'economia, l'activitat productiva i l'ocupació"
Donde dicen:
Pel que fa a la contractació pública, la voluntat del Govern és garantir que les empreses que treballen en determinats sectors per a la Generalitat segueixin cobrant i mantenint l’ocupació malgrat que no puguin prestar efectivament el servei. En aquest sentit, la Generalitat es farà càrrec de les despeses salarials i de les pòlisses d’assegurança dels treballadors de les empreses afectades des que es va decretar l’ordre de tancament dels diferents equipaments. Els sector afectats principalment són els contractes que actualment té la Generalitat en matèria de neteja, transport i menjador escolar, centres especials d’ensenyament i vigilància, i els contractes d’obres i serveis adjudicats per la Generalitat o el seu Sector Públic.
 
Con esto se espera que solo los servicios (contratos) por la Generalitat de Cataluña tienen una continuidad, esperamos leer y confirmar el Decret y que las demás Administraciones Públicas (Ayuntamientos, Diputaciones etc etc ) se sumen.
 
Es de agradecer que la Generalitat de Cataluña asuma este riesgo y así evitar un mayor número de despidos.

 

NOTA DE PRENSA